CubeDiction sponsort veelbelovende speedcubers.


Met trots stellen we de door ons gesponsorde speedcubers aan je voor:

Mark Bennis


Mark behoort al lang tot de top pyraminxers in Nederland, maar op dit moment legt hij zich vooral toe op de big-cubes. Naast cuben houdt Mark zich ook bezig met triathlon en ook in daarmee dwingt hij respect af. We zijn blij dat Mark met trots de CubeDiction trui draagt.

Olivier Vos

 

Olivier is onze koning op de blind-events. Hij is Nederlands Kampioen op 3×3 blind en houder van het Nederlandse record op de 3×3 blind, 5×5 blind en mulit-blind.
Olivier is is daarnaast ook super goed op 3×3 en op one-handed.

Ivo Stoutjesdijk

Ivo is een all-round topper. Hij staat zo ongeveer iedere competitie waaraan hij meedoet meerdere keren op het podium en wint regelmatig een onderdeel. Hij heeft het Nederlands record 4×4 blind mean. 

Timo Regoor

Clock is een rising event in Nederland en Timo is een van de besten in deze discipline.  Maar ook in andere events, zoals One-handed staat hij zijn mannetje. Hij kubust sinds 2019 en we zijn blij dat hij ook het CubeDiction-shirt wil dragen. 

Tristan Jansen

 

Tristan is een echt kubustalent. Hij deed in juni 2018 mee aan zijn eerste wedstrijd en maakte meteen een grote indruk. Ondertussen staat hij 6e van Nederland en kruipt hij dicht naar de top 5 toe.

Simone Ohler

Simone is onze Duitse ster. Ze reist heel Europa door voor wedstrijden en overal vrolijkt ze de zaal op met haar aanwezigheid. Simone’s beste onderdeel is Clock, maar ook op de blind-events is ze niet te onderschatten.

Guillaume David

Guillaume is een van de beste speedcubers in België, zo niet de beste. Hij heeft het nationaal record 5×5 en 6×6 single en average en staat in bijna alle onderdelen in de top 10 van België. Een echter topper dus!

Robin Verstraten

Robin doet al sinds 2012 mee aan kubuswedstrijden en is sinds september 2016 de beste Nederlandse speedcuber op het onderdeel Pyraminx. In dit onderdeel heeft hij al meer dan 30 wedstrijden gewonnen.

Tijmen van der Ree

Tijmen is al jaren de onbetwiste square-1 kampioen. Met 2x een derde plek op het EK en een voormalig wereldrecord is Tijmen een goede ambassadeur voor CubeDiction.

Wie komen in aanmerking voor sponsoring?
Je kunt in aanmerking komen voor sponsoring wanneer je voldoet aan de volgende eisen:
– je neemt deel aan tenminste 7 wca-wedstrijden per jaar
– je staat in tenminste 1 event in de top 5-average van Nederland of
– je staat in de top 5 bij sum of ranks

Wat verwachten we van je?
– je draagt bij de wedstrijden een t-shirt van CubeDiction (deze krijg je van ons)
– je gedraagt je als een waardige vertegenwoordiger van CubeDiction

Wat kun je van ons verwachten?
Als gesponsorde speedcuber krijg je van ons t-shirts met je naam op de achterkant en het CubeDiction-logo op de voorkant. Daarnaast mag je voor een vast bedrag per jaar uit onze winkel producten bestellen. Dit bedrag spreken we aan het begin van het jaar samen af.

 

De fotos op deze pagina zijn gemaakt door Irene Driessen