CubeDiction sponsort veelbelovende speedcubers.


Met trots stellen we de door ons gesponsorde speedcubers aan je voor:

Mika Smulders


Mika is een van de top-cubers uit Nederland. Hij blijft op een constant hoog niveau presteren en met zijn single record voor 3×3 staat hij 3e van Nederland. Wij zijn er trots op dat hij het shirt van CubeDiction draagt.

Olivier Vos

 

Olivier is onze koning op de blind-events. Hij is Nederlands Kampioen op 3×3 blind en houder van het Nederlandse record op de 3×3 blind, 5×5 blind en mulit-blind.
Olivier is is daarnaast ook super goed op 3×3 en op one-handed.

Robin Verstraten

Robin doet al sinds 2012 mee aan kubuswedstrijden en is sinds september 2016 de beste Nederlandse speedcuber op het onderdeel Pyraminx. In dit onderdeel heeft hij al meer dan 30 wedstrijden gewonnen.

Guillaume David

Guillaume is een van de beste speedcubers in België, zo niet de beste. Hij heeft het nationaal record 2×2 en 3×3 average en staat in bijna alle onderdelen in de top 10 van België. Een echter topper dus!

Tristan Jansen

 

Tristan is een echt kubustalent. Hij deed in juni 2018 mee aan zijn eerste wedstrijd en maakte meteen een grote indruk. Ondertussen staat hij 6e van Nederland en kruipt hij dicht naar de top 5 toe.

Simone Ohler

Simone is onze Duitse ster. Ze reist heel Europa door voor wedstrijden en overal vrolijkt ze de zaal op met haar aanwezigheid. Simone’s beste onderdeel is Clock, maar ook op de blind-events is ze niet te onderschatten. 

Wie komen in aanmerking voor sponsoring?
Je kunt in aanmerking komen voor sponsoring wanneer je voldoet aan de volgende eisen:
– je neemt deel aan tenminste 7 wca-wedstrijden per jaar
– je staat in tenminste 1 event in de top 5-average van Nederland of
– je staat in de top 5 bij sum of ranks

Wat verwachten we van je?
– je draagt bij de wedstrijden een t-shirt van CubeDiction (deze krijg je van ons)
– je gedraagt je als een waardige vertegenwoordiger van CubeDiction

Wat kun je van ons verwachten?
Als gesponsorde speedcuber krijg je van ons t-shirts met je naam op de achterkant en het CubeDiction-logo op de voorkant. Daarnaast mag je voor een vast bedrag per jaar uit onze winkel producten bestellen. Dit bedrag spreken we aan het begin van het jaar samen af.

 

De fotos op deze pagina zijn gemaakt door Irene Driessen