CubeDiction sponsort veelbelovende speedcubers.
Met trots stellen we de door ons gesponsorde speedcubers aan je voor:

Daan Baartmans

Daan is een echte allround cuber. Hij staat met vrijwel alle officiƫle wedstrijdonderdelen in de top-10 van Nederland en bij een aantal in de top-5. In de sum of ranks staat hij momenteel op plek 4. Hij wil zich in 2018 vooral verbeteren op 3x3x3 met 1 hand, op de blind onderdelen en de gewone 3x3x3. CubeDiction is trots zijn sponsor te zijn.

Robin Verstraten

Robin doet al sinds 2012 mee aan kubuswedstrijden en is sinds september 2016 de beste Nederlandse speedcuber op het onderdeel Pyraminx. Bij de finale op het EK 2018 in Madrid behaalde Robin een knappe 6e plek!

Wie komen in aanmerking voor sponsoring?
Je kunt in aanmerking komen voor sponsoring wanneer je voldoet aan de volgende eisen:
– je neemt deel aan tenminste 7 wca-wedstrijden per jaar
– je staat in tenminste 1 event in de top 5-average van Nederland of
– je staat in de top 5 bij sum of ranks

Wat verwachten we van je?
– je draagt bij de wedstrijden een t-shirt van CubeDiction (deze krijg je van ons)
– je gedraagt je als een waardige vertegenwoordiger van CubeDiction

Wat kun je van ons verwachten?
Als gesponsorde speedcuber krijg je van ons t-shirts met je naam op de achterkant en het CubeDiction-logo op de voorkant. Daarnaast mag je voor een vast bedrag per jaar uit onze winkel producten bestellen. Dit bedrag spreken we aan het begin van het jaar samen af.
Daarnaast krijg je een code die je kunt uitdelen aan vrienden en bekenden. Wanneer deze code gebruikt wordt bij een aankoop via onze site, dan krijgt de koper 5% korting en jij krijgt 2% van de omzet, deze wordt toegevoegd aan je tegoed waarvoor je kubussen onze winkel kunt kopen.

Aanvraag voor sponsoring
Op dit moment nemen we geen nieuwe deelnemers op in ons sponsorprogramma, maar houdt de website in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.